Találtál már Búvóhelyet Budapest Corvin környékén?

Milyen idegesítő szokott lenni, amikor megkívánjátok a testi örömöket a pároddal, viszont alig jut néhány perc a zavartalan együttlétre. Amikor az ember intimitásra vágyik kedvesével, jól jönnek az ilyen helyek. Csupán előre kell tervezni és minden meg van oldva. Innentől kezdve mindenki olyan randit állít össze magának és a párjának, amilyet csak szeretne. A helyszín adva van, a zavartalan környezet miatt szintén nem lesz semmi gond. Ráadásul egy új lakás sokat hozzá tud adni a dologhoz.

Minden sokkal kalandosabb lesz, mint otthon a négy fal között. Vannak, akik nem tudnak ezekről a nagyszerű randikuckókról és inkább egy hotelszobát választanak. Hát nem csoda, hogyha csalódás éri őket. Vékonyak a falak, bekopoghat a személyzet, rossz a kilátás és még sokáig lehetne sorolni, hogy egy hotelszoba miért nem alkalmas a szerelmi légyott szempontjából. Ezen kívül ki kell fizetni egy egész éjszaka árát, ami többszöröse a búvóhelyek bérleti díjának.

Rengetegen vannak, akik csak néhány óra után áhítoznak, mivel a körülményeik miatt nincs arra alkalmuk, hogy elég időt fordítsanak az intim pillanatokra. Ha mindig ott van egy harmadik, negyedik személy, vagy kicsi a lakás, esetleg a szomszédok kíváncsiskodó pillantásai teszik kellemetlenné a helyzetet, akkor nem kell kilométerekre elvonulni a világ elől. A főváros és ezen belül is a Corvin környéke tele van igazi luxusbúvóhelyekkel.

Itt senki sem fog semmit kérdezni, a lakások pedig nagyon jól néznek ki, Teljesen fel vannak szerelve, ráadásul a berendezés változatos, ezért nincs két ugyanolyan búvóhely. Az egyiknek nagy az erkélye és szép a kilátás, míg a másikban egy luxusfürdőszoba található sarokkáddal, a franciaágyaknak is nagy szerep szokott jutni az ilyen randik alkalmával, ezért ezek sem maradhattak ki a repertoárból. Természetesen a vezeték nélküli internet alapkövetelmény, a parkolás szintén nem fog gondot okozni, szóval jól jár, aki a kedvesével betér egy ilyen helyre, mert feledhetetlen pillanatokban lehet részük és valószínűleg máskor is igénybe fogják venni a lakások kényelmét.