Teljesen veszélytelen az alumínium mentes dezodor

Dezodort mindenki használ, csak sajnos nem mindig figyelünk oda annak minőségére, illetve arra, hogy ne tartalmazzon semmiféle olyan anyagot, ami a bőrünknek ártalmas. Pedig hangsúlyt kellene fektetni erre!

Aki egészséges terméket akar használni, annak ajánlott az alumínium mentes dezodor, amit a vitalis-szappan.hu webáruházból igazán jutányos áron meg is vásárolhat. Ezek hatékony védelmet nyújtanak a testszagok ellen, ugyanakkor kíméletesen ápolják is az érzékeny bőrt. Az átlagos dezodorok pórusösszehúzó anyagokat tartalmaznak, ezek nem engedik, hogy a nyirokrendszer elvégezze a feladatát, vagyis eltávolítsa a méreganyagokat.

Tanulmányok foglalkoznak azzal, hogy összefüggés lehet a mellrák és a vegyszeres dezodorok használata között, mivel ezek hatóanyagai a mellhez közel szívódnak fel a bőrbe, ahol fel is halmozódnak. Ezt is figyelembe kell venni vásárlás előtt. Az alumínium mentes dezodor alkalmazása nem rejt magában ilyen veszélyt, ezért válassza Ön is ezt a remek terméket és vigyázzon az egészségére!