Teszteknek vetik alá az Under Armour rövidnadrágot

Kosarazáskor az egyik legfontosabb kelléke mindegyik játékosnak a cipő, ami stabilan megtartja a bokát, és ha adott az ideális tervezésű talpbetét is, akkor a talpat is kevesebb terhelés éri.

A lábbeli mellett fontos szerep jut például az Under Armour rövidnadrág tartozéknak is, ami egyedülálló tervezése és kialakítása révén minden tekintetben megfelel a követelményeknek, terhelésnek, és teljesen helytáll a sportolás ideje alatt. Mielőtt piacra kerül, mindegyik Under Armour rövidnadrág modell tesztelésen, vizsgálaton megy át, ahol a fejlesztők azt figyelik, hogy különböző esetekben, helyzetekben miként reagál a nadrág. Ennek köszönhetően, az Under Armour rövidnadrág légáteresztésben, kopásmentességben, tartósságban és nedvszívásban is príma minőségű lesz.

Teljesen egyértelmű, hogy erre nem csak a hobbiból kosarazó személyeknek van szükségük, hanem az élsportolóknak is, akik gyakran megállás nélkül rohannak, olyan stressz alatt, ahol az izzadás még erőteljesebb. Magyarországon is sokan választják már az Under Armour rövidnadrágot.