Tippek parókák és instant hajak vásárlásához

parókák és instant hajak

A pepi szó hallatán a legtöbbünknek egy rosszul beállított és megtervezett mű haj ugrik be, amiről már messziről kiszúrható, hogy nem valódi. Az évek múlásával és a technológia fejlődésével azonban a parókák és instant hajak is teljesen új megjelenést kaptak.

Ma már nem fordulhat elő az, hogy a pepiként vagy tupéként még mindig emlegetett darabokat bárki is észrevegye, ugyanis a jó minőségű darabok megszólalásig olyanok, mint az eredeti haj. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy a darabok többsége természetes hajból készül, így a parókák és instant hajak nem keltenek művi hatást.

Ám a természetességnek más előnye is van, hogy ugyanúgy formázhatóak, mint a fejbőrön lévő eredeti fürtök. A Rose Hair stúdió tehetséges fodrászmesterei pedig felkészültek a különböző parókák és instant hajak átformázására, így a kiválasztás után kérhető az átalakítás is. Ez magában foglalhat a festéstől kezdve a besütésig mindent, így ember legyen a talpán, aki képes lesz majd megmondani, hogy trükközött egy kicsit.