Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó a bringák szállításához

Kerékpártartó többféle formában

Sokan utaznak el külföldre úgy, hogy magukkal viszik a kerékpárjukat is, amivel kellő mozgást iktathatnak be a nyaralás idejére. A kerékpározás abszolút nem egy ódivatú dolog, egyre nagyobb teret hódít a környezettudatosabb és egészségesebb életet követők körében.

Cégünk számos minőségi kerékpárt forgalmaz, amiket online meg lehet rendelni. Természetesen, mint minden kerékpárbolt, mi is forgalmazunk vonóhorogra szerelhető kerékpártartó modelleket, utánfutókat.

Emellett kosarakat, táskákat, gyereküléseket és fali kerékpártartókat is talál a kínálatunkban. Széles választékunk kiterjed az alkatrészekre egyaránt, így attól függetlenül, hogy pontosan milyen célból kerékpározik, nálunk mindent megtalál egy helyen.

A korábban említett, nyaraláson is alkalmazott bringázáshoz nagyon tartós, vonóhorogra szerelhető kerékpártartó egységeket értékesítünk, legyen szó 2, 3 vagy éppen 4 bringa szállításáról. A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó kis helyen elfér, így amikor nem használja, nyugodtan elteheti a garázsba.