A design dohányzóasztal az ülőgarnitúra nélkülözhetetlen eleme

Egy család életében igen lényeges szerep jut a nappali közepén található kis asztalkának, amelyik több szerepet is betölthet. A helyiségben az ülőgarnitúra elengedhetetlen része a design dohányzóasztal, amelyik anyagában, formájában, méretében maximálisan kell passzoljon a többi bútorhoz.

A megfelelő darab kiválasztásában nagy segítséget jelent az, hogy a bútorok gyártói és forgalmazói felismerték, hogy a vásárlóknak szükségük van a változatosságra. Ezért a webboltok számos lehetőséget kínálnak a különféle szín-, méret-, anyag- és formaválasztékkal. Egyes design dohányzóasztal fajták még praktikus polccal és fiókkal is rendelkeznek. A design dohányzóasztal lehet egy nagyobb méretű üvegasztal vagy csak egy szimpla, fém lábas lerakó- vagy oldalasztal is.

Bármelyiket is választja a potenciális vevő, a lényeg, hogy az ki tudja elégíteni az igényeket, passzoljon a nappali többi kellékével és legyen stabil, stramm. Sokféle design dohányzóasztal tekinthető meg a mobell.hu honlapján, ahol még beszerezhető a nappali szekrénysor, illetve a kényelmes fotel is.