Gyönyörű az Andorra szekrénysor

Andorra szekrénysor

A pihenés és a regenerálódás nyugodt oázisa a hálószoba minden otthonban, természetesen csak abban az esetben, ha teljesen komfortosan van berendezve. Fontossággal bírnak a bútorok, a szőnyegek, a függönyök, drapériák, de talán a leglényegesebb mind közül a hatalmas, kényelmes ágy. A célnak megfelelnek a franciaágyak, pontosabban a hálószoba berendezéséhez, stílusához passzoló darab.

Kiváló színvonalú franciaágyak vehetőek meg a nyirbutor.hu webáruházból, ahol nemcsak a termékek minősége kifogástalan, hanem az árak is rendkívül korrekt módon vannak megállapítva. A franciaágyak kategóriájában szereplő Réka rugós ágy 167 cm széles és most éppen árkedvezménnyel vásárolható meg. Erősített rugóval van ellátva, vastag és elegáns fejtámlával. Szövetminta is rendelhető, tehát Ön választhatja ki a szövetet, amivel ez az ágy be lesz vonva. Így könnyebben hozzá tudja igazítani a hálószoba többi eleméhez. Érdemes ezt a modellt választania a franciaágyak felhozatala közül. Persze a választék nagyon bőséges és ha belép a honlapra, akkor nyugodtan végignézheti. Abban az esetben, ha nemcsak a hálószobáját szeretné berendezni, hanem a nappaliját vagy bármelyik szobát egy olyan szekrénnyel, amelyikbe kényelmesen elférnek a ruhák, az Andorra szekrénysor ideális választás lesz. Különleges, egyedi külsővel, nagy terjedelmű tároló szekrényekkel és keretléces díszítéssel van ellátva ez a típusú bútor. Tágas nappaliba optimális választás az Andorra szekrénysor, hiszen a tulajdonosai nagy örömére, kiválóan emeli a helyiség színvonalát.

Többé nem lesz probléma a ruhák elraktározásával, hogyha ezt a szekrénysort helyezi el a lakás legnagyobb szobájában. Az Andorra szekrénysor hosszúsága 410 cm és számos fiókkal el van látva. Csapágyas fióksínekkel készült, ami a fiókok teljes kihúzását teszi lehetővé anélkül, hogy azok esetleg kiesnének. Gyönyörű és rendkívül praktikus az Andorra szekrénysor. Amennyiben ezt választja, biztosan nem fogja megbánni, még sok év múltán sem. A megvétele érdekében keresse a nyirbutor.hu webáruházat!