Jó hőszigetelő a Rehau Synego 80

Keresve sem találnánk ennél jobb hőszigetelő nyílászárót. Minden megvan benne, amire csak szükségünk lehet. Sokkal jobban járunk, hogyha egy minőségi Rehau Synego 80 mellett döntünk. Az olcsóbb ablakok jó megoldásnak tűnhetnek elsőre, hiszen sokat spórolhatunk, elvégre nem kerülnek olyan sokba. Viszont néhány év elteltével rá fogunk ébredni arra, hogy hibát követtünk el és jobb lett volna egy színvonalasabb változatot választani, mint amilyen a Rehau Synego 80 is. Ebben az esetben ugyanis nem kell amiatt aggódni, hogy idővel elkezd lötyögni az ablak szárnya vagy attól, hogy nem fog megfelelően szigetelni.

A kiváló német technológiának köszönhetően, nagyszerű alapanyagok felhasználásából állítják elő a Rehau Synego 80 ablakokat. A műanyag panelek ellenállnak az UV-sugaraknak. Évek múltán sem fog besárgulni. Ez a fajta műanyag sokkal lassabban „öregszik“, mint az olcsóbb ablakok esetében. Nem válik merevvé és törékennyé, ami igaz az üvegre is. Természetesen ez az egyik legfontosabb minden nyílászáró esetében.

A Rehau Synego 80 üvegének nem olyan magas az ólomtartalma, mint a török gyártók termékeinek, amelyek merevek és könnyen berepedhetnek a hidegben. Szerencsére a műanyag ablak beállítása szinte minden esetben egyszerűen kivitelezhető. Ezek nem előre legyártott szabvány darabok, amelyekből különféle méretek léteznek. Ebben az esetben a falakat valószínűleg ki kéne bontani, hogy pontosan illeszkedjen az ablak.

De az is megtörténhet, hogy pótlásra lenne szükség, a precíz illeszkedés érdekében. Ez plusz munkát és időt jelentene a műanyag ablak beállítása közben. Viszont a sokéves tapasztalatnak hála, az Ablakvilágguru szakemberei gyorsan képesek végezni a beépítéssel. Minden műanyag ablak beállítása után 7 év garanciával és 72 órás kiszállással kell számolni hiba esetén. Szerencsére csak nagyon ritkán fordulnak elő meghibásodások. Minden profil megfelel az energetikai előírásoknak, hála a kimagasló német minőségnek. Ezek a nyílászárók a beszerelést követően 30-40 évet is ki fognak bírni.