A 120l bojler kiszolgálja az igényeinket

120l bojler

A kellő mennyiségű és jó minőségű, valamint megfelelő hőmérsékletű vízre nagy szükség van a lakáson belül. Ezt felhasználhatjuk főzésre, mosdásra, takarításra és még sok más tevékenységre. A folyadék felfűtése a 120l bojler segítségével gyerekjáték. Az elektromos rendszereknek hála, csupán annyi a dolgunk a bekötést követően, hogy csatlakoztatjuk az aljzatba a kábelt és hamarosan már adott lesz a kívánt hőfok.

Nézzük meg közelebbről valamelyik készülék sajátosságait! Az Atlantic O’pro+ 120l bojler fantasztikus külsővel rendelkezik, valamint a hatékonyságára sem lehet panaszunk. Freon-mentes, nagy sűrűségű szigetelés révén, jelentős energia megtakarítást érhetünk el, valamint a biztonságról a beépített, mechanikus termosztát gondoskodik.

A nedvesség káros hatásaival szemben pedig a magnéziumanódos, passzív korrózióvédelmi rendszer teszi a dolgát. Az ilyen módon felszerelt 120l bojler igazi kincs a lakásban. Bátran vásároljuk meg és tegyük próbára, mert a csalódás kizárt! A komfortszerelvenyshop.hu oldalon pár kattintással már megrendelhető a termék.