Alacsony futóbicikli ár, maximális élvezet

futóbicikli ár

Adja át gyermekének a biciklizés örömét és élményét! A gyerek futóbicikli ár annyira alacsony, hogy bárkinek lehetőséget ad arra, hogy beszerezze. A kialakítás nagyon találó, különösen a 3 év körüli csöppségeknek, akik már stabilan egyensúlyoznak, viszont erejük és a mozgáskultúra szintjén a fejlettségük folyamatos fejlődést követel.

A futóbicikli ár minden pénztárcához szépen igazodik. Legyen szó fiúról vagy lányról, a modellek között akadnak olyan színűek, amelyek kategorikusan az egyik vagy a másik nemet jelképező árnyalatok. Az ilyen típusú bringák rendszerint egy tolópálcával is meg lettek toldva, hogy a szülőnek ne essen nehezére maga előtt tolni a bringázók királyát!

A gyerek futóbicikli ülésének magassága állítható, váza pedig könnyűszerkezetes. Ennek köszönhetően, a legtöbb darab 3 kg súlyt nyom. Érdemes olyat választani, ahol az első és a hátsó kerekek közötti távolság kb. 70 cm. A futóbicikli ár a korosztályhoz mérten eltérhet egymástól, de összességében véve teljes mértékben megfizethető marad.