Hogyan léphetünk fel az atka ellen?

A kártevők az állattartás szinte valamennyi szegmensében felütik a fejüket. Gyakran küzdenek az atka ellen a méhészek is. A jó hír az, hogy ma már modern eszközökkel van lehetőség ellenük fellépni.

A barzoo.hu webáruházban megrendelhető termékekkel eredményesen lehet az atkákat elpusztítani. A szakember szerint, a kezelést nem sokkal a pergetés, mézhordás időszaka után célszerű elkezdeni, mivel ilyenkor még meglehetősen magas a méhek repülési aktivitása. Az atka ellen bevetett terápia legalább kilenc hetet, de nem többet, mint négy hónapot tarthat annak függvényében, hogy miként alakul az atkahullás. A kezelést akkor is folytatni kell, ha kilenc hét után már tapasztalható a készítmény hatása.

Az atka elleni impregnált csíkok felhelyezésének helye és módja a webáruház oldalán, valamint a termékek használati utasításán is olvasható. Webáruházunk kizárólag a leghatékonyabb kártevő elleni készítmények forgalmazásával foglalkozik, amelyek a lehető legkevésbé ártalmasak a környezetre és a haszonállatokra.