Közismert márka a Turan

Turan

A minőséget minden egyes gazdasági ágazatban megbecsülik, nincs ez másként a mezőgazdaságban sem. A Turan egy törökországi gyár, amely már jóval több mint fél évszázada szolgálja ki a célközönségét. Kiváló kivitelezésű mezőgazdasági munkagépek, valamint azokhoz tartozó kellékek, eszközök és alkatrészek előállításával foglalkozik.

Magyarországon is mindinkább elterjedőben van ez a remek, világszerte hírneves márka. Köszönhetően a Giga Farm Kft. törekvéseinek, hazánkban is megvásárolhatóak a Turan gépek. Ezek közül a gigafarm.hu weboldalon is bemutatásra került néhány igen kitűnő termék, élen a tengelyes pótkocsikkal.

Némi leírás is található a honlapon, viszont bővebb tájékoztatásért mindenképpen érdemes felkeresni az illetékes munkatársakat, akiknek az elérhetőségei fel vannak tüntetve a weblapon. Mint az egyéb Turan gyártmányokat is, úgy ezeket a pótkocsikat is a strapabíróság jellemzi. Amennyiben valaki jobban meg szeretné ismerni ezt a céget és a termékeit, az kérje ki nyugodtan a mezőgazdasági üzlet dolgozóinak szakértői véleményét!