Leo szivattyú, a tökéletes megoldás

Nem mindig van lehetőség a kertben egy öntözőrendszer kiépítésére. Ilyenkor segítségére lehet a kiváló minőségű LEO szivattyú, amely öntözésre, általános felhasználásra, de akár a ház vízhálózatának ellátására is alkalmas.

Nagyobb mennyiségű tiszta víz szivattyúzására is használható, illetve amennyiben fúrt vagy ásott kút található a kertben, a kútból történő víz kinyerésre is nagyszerűen alkalmas. Ajánlott zárt helyre telepíteni, hogy védve legyen az időjárás körülményeitől.

Bővebb információkért látogasson el honlapunkra, ahol a termékek szűrésére illetve összehasonlítására is lehetőség van! A termékleírásokban információkat kaphat arra vonatkozóan, hogy milyen feszültséggel bírnak, milyen a teljesítményük, mennyi a szállított vízmennyiség, illetve mennyi a maximum szívómélység.

Webáruházunkban tartozékokat is rendelhet az eszközhöz, mindezek optimális árban megkaphatóak. Mindenképp javasolt egy ilyen Leo szivattyú beszerzése, hiszen lényegesen leegyszerűsítheti a kertben zajló munkafolyamatokat.