A Hair Transplant Clinic kifogástalan minőséget ad

Egészséges hajkorona

A kopaszodás alapjában véve természetes folyamat, amit egy bizonyos hormon vált ki. Viszont a rohanó világunkban egyre nagyobb problémának számít a stresszes, rohanó életmód.

Többek között ez is indokolttá teheti előbb vagy utóbb a Hair Transplant Clinic felkeresését. Aki egészségtelenül étkezik, keveset mozog és nap mint nap stressz éri, annak nagy eséllyel elég fiatalon elkezd hullni a haja. Ezen kívül még számos betegség és külső hatás is okozhat hajhullást.

A lényeg, hogy ezeket a hajszálakat valahogy pótolni kell. Szerencsére a DHT hormon nem hat minden hajszálra. Tulajdonképpen saját magunk donorjává válunk a hajbeültetés során.

A Hair Transplant Clinic felkeresése után az egészséges hajhagymákat általában a tarkó területéről emelik, majd ültetik át a szükséges pontokra. Nem megy egyik percről a másikra, viszont megéri türelmesnek maradni, mert a végeredmény néhány héten belül rendkívül látványos lesz. Magyarországon több kiváló Hair Transplant Clinic is működik, amiket érdemes felkeresni, hogyha nem szeretnénk beletörődni a hajhullással járó következményekbe.