A leggazdaságosabb hajhullás elleni módszer

Forrás: himgeurope.com

Mint minden probléma megoldásánál, így a kopaszodás kezelésénél is természetes, ha fontos az érintetteknek, hogy mi mennyibe kerül. Senki sem szeretne több tízezret, netán százezreket költeni olyan termékre vagy eszközre, ami hatástalan és ráadásul még drága is. Szerencsére ma már van olyan megoldás a hajvesztésre, ami garantáltan eredményt hoz, és a hosszútávon igen gazdaságos is. Ez nem más, mint a hajbeültetés.

A hajbeültetési árak ugyan nem mondhatóak alacsonynak, azonban ezt az összeget csak egyszer kell kifizetni és a probléma végleg megoldódik. A költségek minden esetben egyediek, így a hajbeültetés pontos összege csak egy személyes konzultáció során lesz meghatározható. Mértékét több dolog is befolyásolja, a főbb szempontok a következők: a beültetendő hajszálak száma, a kiválasztott hajbeültetési módszer és a beavatkozás bonyolultsága pl. hosszú vagy ősz hajszálak közé történő beültetés, forgó beültetése.

Előfordul, hogy egyes klinikák vonzóan alacsony árajánlatot tesznek, azonban ezekkel vigyázzunk. Ilyen esetekben a legtöbbször a beavatkozást meg kell ismételni, mert az elvégzett munka silány minőségű. Mielőtt hajbeültetési klinikát választunk, mindenképp tekintsük át az adott klinika referenciáit. Ha nem találunk képeket a hajbeültetésekről, akkor keressünk másik helyet.

A HIMG klinikán igyekszünk mindenki számára elérhetővé tenni a hajbeültetéseket, ezért rendszeresen tartunk akciókat, azonban alapelvünk, hogy a hajbeültetések árának csökkentése érdekében nem szorulhat háttérbe a kiváló minőség.

Ha minőségi hajbeültetési szeretne, válassza a HIMG hajbeültetési klinikát!

Forrás: himgeurope.com