Az akkus fúrók elképesztő sokoldalúsága

A szerszámgépek minden változata rendkívül hasznos a ház körül. Az akkus fúrók különösen jól jönnek abban az esetben, hogyha lakásfelújításról van szó.

Viszont azok is nagy hasznát vehetik, akik szeretnek barkácsolni. Hogy miért inkább ez, mint a vezetékes modellek? Mivel sokkal egyszerűbb a kezelhetőségük, hiszen nem helyhez kötöttek. Az eddig elérhetetlen helyek is egyszerűbben elérhetőek. Nem kell a hosszabbítóval és a tekergőző kábelekkel bajlódni, amelyekkel számos nehézségbe ütközhetünk egy létrán vagy állványon dolgozva.

Az akkus fúró kicsi, erős és kézre áll. Kényelmes a használata, ezért egy hosszantartó munkafolyamat során sem erőlteti meg a kezet. Az akkus fúrók másik nagy előnyének számít, hogy egyszerűen átalakíthatóak csavarozókká is.

A fejlett lítiumos akkumulátorok nagyszerűen bírják a strapát és egyenletes energiaellátást biztosítanak a motornak. A Trotec akkus fúrók a paramentesito.hu webáruházból teljes készlet formájában rendelhetőek meg, akár bitkészlettel és egy plusz akkumulátorral.