Hasznos találmány a kenyeres zsák

kenyeres zsák

A pékségekben és az üzletekben műanyag zacskóban kapjuk a kenyeret, ami rengeteg nehezen lebomló szemetet jelent évente. Ezért jó, ha van kéznél egy kenyeres zsák, amibe beletehetjük a péksüteményeket, a kenyeret, amikor a pékségből megvásároljuk.

PUL béléssel ellátott, szép mintás zsákok megvételére kínál lehetőséget minden környezettudatos személynek a fenntarthato-otthonom.hu webáruház. Nem pusztán esztétikus, hanem rendkívül hasznos is a kenyeres zsák, mert frissen tartja, nem penészedik meg benne, mint sokszor a műanyag zacskóban. Azoknak is jó szolgálatot tesz egy ilyen remek termék, akik házilag sütik a kenyeret a családjuknak.

A webáruházban kapható zsák légáteresztő, így nem tud befülledni benne a pékáru, de ki sem szárad olyan gyorsan, mintha egyszerű vászonzsákban tárolnánk. Könnyen kifordítható és egy nedves ronggyal áttörölhető. Nagy segítség a kenyeres zsák a mindennapokban, ezért minden háztartásban lennie kellene. Akár többet is rendelhetünk belőle a webshopból, különféle mintával.