Mestertapasz a repedések kitöltésére

Ha már jó az idő, akkor megéri alaposan körülnézni a lakás körül, hogy mégis mi az, ami javításra szorul. A kerítések olykor nagyon megsínylik az időjárás zordságát, ezért azokra fokozott figyelmet fordítsunk! Legyen szó fa- vagy éppen fémfelületről, a mestertapasz egyszerűen kivételes a maga nemében. Remekül kitölti az esetleges hézagokat, repedéseket és a csiszolása sem jelent problémát.

Hosszú időn át állja a sarat, mert rugalmas kialakítású. Megéri vele dolgozni, amit tapasztalni is fogunk, amint nekilátunk. A mestertapasz megvásárolható kisebb-nagyobb kiszerelésben, online és a kiszállítását követően, már dolgozhatunk is vele. Természetesen még nem árt más felület előkészítő munkákat is végezni, mint amilyen a pórusok tömítése, impregnálás.

Ezeknek a feladatköröknek egy része elhagyható, ha beltéri elemekről van szó. A mestertapasz remek ár-érték aránnyal bír, ami egy újabb indok arra, hogy mellette tegyük le a voksunkat. Kérjük ki bátran a szakember véleményét is, aki rendszeresen alkalmazza, hogy biztosan ne maradjon kétségünk!