Mindig pontos az adagolás a takarmánykiosztó kocsival

takarmánykiosztó kocsi

Az állattartásban az adagolás egy olyan szempont, aminek stabilnak kell lennie. A Seko takarmánykiosztó kocsi egyszerű és megbízható rendszert biztosít a kémiai anyagok vízbe adagolandó koncentrációjának pontos mérésére. Az adagoló, amennyiben közvetlenül a vízellátó rendszerhez csatlakoztatjuk, nem igényel áramot, helyette víznyomást használ a működése során.

A vízárammal együtt vákuumot hoz létre és a kívánt koncentrációjú kémiai anyagot szív be a kamrában lévő vízzel összekeverve. A SEKO több mint 40 éve az egyik vezető adagolószivattyú és -rendszer gyártó. Sok iparágban vezető szerepet tölt be az innovatív termékek gyártásában, megbízható megoldásokat kínálva a folyadékok adagolására, befecskendezésére és átadására, valamint a vonatkozó kémiai paraméterek hatékony ellenőrzésére.

A SEKO takarmánykiosztó kocsi, a választott tartománytól függetlenül, az egyik legmegbízhatóbb, legkényelmesebb és legrugalmasabb modell a modern piacon, ami távoli hozzáférést és a helyszíni adatkezelést is biztosít.