Precízen dolgozik a vízszerelő 13 kerületben

Eltört egy csővezeték az otthonában és sürgősen kellene egy szakember, aki megoldja a problémát? Gyors csőcseréhez vízszerelő 13 kerület területén is található. Az egyik kiemelkedő mesterember, akit a környéken nagyon jól ismernek és nyugodt szívvel ajánlják az ismerőseiknek is nem más, mint Závodszki Zoltán vízszerelő.

Gyorsan és hatékonyan dolgozik, a munkájára mindig igényes és nem szereti félben hagyni a szerelést. Felkészülten érkezik a címre, hiszen szaküzlettel rendelkezik, ahol a legtöbb munkaanyag és alkatrész már a rendelkezésére áll.

Amennyiben váratlanul üt be a baj és a csőcsere halaszthatatlanná válik, akkor még éjszaka is lehet őt mozgósítani. Felújításkor a vízszerelő 13 kerület területén gyakran megfordul, ezért ha Önnek is szüksége van rá, időben kérjen tőle időpontot!

A helyszíni felmérés után megmondja a költségeket és ha Önnek is megfelelő az ár, akkor az előre egyeztetett időpontokban jön és munkához is lát. Honlapján hasznos tanácsok és érdekes cikkek is olvashatóak.