A Makita akkus fűnyíró remek választás

A tavaszi kerti munkálatok jelentős részét képezi az egyre növő gaz és gyepágy nyírása. Erre a célra érdemes megbízható fűnyíró használata, esetleg új gép vásárlása. A Makita akkus fűnyíró számos előnnyel bíró kompakt megoldás lehet.

Manapság egyre elterjedtebb a környezettudatos gondolkodásmód, aminek a Makita is jelentős támogatója. A környezetvédelem fontos tényező a szerszámgépek piacán, mivel évről-évre óriási mennyiségű hulladék keletkezik ezen a téren. Ezért fontos az elektromos áram használatának kibővítése.

A Makita akkus fűnyíró ennek jegyében született meg, a márka világszínvonalú termékeinek fényében. Az akkus meghajtás, szemben a benzinmotoros kivitellel, teljes mértékben környezetbarát, valamint nagyon halk működést eredményez.

A Makita akkus fűnyíró nagyteljesítményű Li-ion akkumulátorokkal van felszerelve, amelyek hosszú ideig bírják egyetlen feltöltéssel. A praktikus és kényelmes kialakításnak köszönhetően, könnyedén lehet vele dolgozni. Az ergonomikus kialakítású kar még stabilabb fogást eredményez.