Ruris kapálógép a talaj előkészítéséhez

Ruris kapálógép

Szeretné hatékonyan megművelni a kiskertjét, de már elege van a rendszeres ásózásból? A terület túl kicsi ahhoz, hogy traktorral lehetne szántani, de túl nagy ahhoz, hogy kézzel forgassa a földet? Ebben az esetben nagyszerű opció a Ruris kapálógép célirányos bevetése. Ezt a szerkezetet kimondottan arra tervezték, hogy gyors és alapos segítséget kínáljon azoknak, akik a talaj előkészítését precízen kívánják elvégezni, néhány 10 vagy 100 négyzetméteren.

Az oldalanként 3-3, összesen 6 forgó kapafej nemcsak fellazítja kellő mélységben a már betömörödött talajt, hanem a nagyobb göröngyöket pillanatok alatt apró darabokra vágja össze. A 4 ütemű Ruris kapálógép benzines meghajtással rendelkezik. A fogyasztása átlagosan 1 l óránként.

Alapvetően 1 lassúbb és 1 gyorsabb, valamint 1 hátramenettel rendelkezik. Rendkívül egyszerű a beindítása és a használata sem bonyolult. A szerkezet elején van egy kis kerék, amivel könnyen mozgatható a megdolgozni kívánt talajon kívül. A Ruris kapálógép mellé kaphatóak olyan kiegészítők, mint a barázda kihúzó, ami a veteményezés során tud több előnyt biztosítani.