Tökéletes pázsit a Makita fűnyíró segítségével

A tökéletes pázsit csak akkor lesz kivitelezhető, ha megvannak hozzá a megfelelő eszközök. A Makita fűnyíró gyönyörűen képes levágni a füvet és használata minden esetben egyszerű.

A hatékony munkához olyan gépek kellenek, amelyek gyors és hatékony munkát eredményeznek. Egy silány minőségű kerti szerszám esetében, minden feladat bosszúságot fog okozni. Azonban a Makita fűnyíróval gyerekjáték lesz a munka.

A villanymotornak köszönhetően sokkal csendesebb, mint a benzines társa. A pengék, a kialakításuknak köszönhetően rendkívül könnyen beállíthatóak. Helytakarékos, mivel a tolókart praktikusan össze lehet csukni. A kihúzható koncepció révén, mindenki be tudja állítani a saját magasságához.

A Makita fűnyíró gyűjtőzsákja, rengeteg lenyírt füvet tud tárolni és ennek hála, nem kell mindig félbehagyni a munkát. Kiürítés nélkül is, egész nagy területeket lehet vele rendbe tenni. Viszont, ha igazán nagy kertről vagy füves pályáról van szó, akkor a Makita fűnyíró nagytestvére, a fűnyírótraktor fogja elvégezni a feladatot.